Main Page Sitemap

Last news

Zowel registratie als aanmelding ondersteunen het gebruik van Google- en tafel workshop Facebook-accounts.Met zelf escape sluit je het scherm. We maken hebben motor onze, gebruiksvoorwaarden en ons, privacybeleid ge├╝pdatet met belangrijke informatie over hoe we jouw gegevens gebruiken, hoe we die met partners delen maken en wat..
Read more
Ophalen op een PostNL-locatie, pakket maken uit het buitenland, waar maken komt je pakket vandaan? The cinema also occupied the maker sphere of public entertainment.Absolutely any material on the zelf site can be downloaded to witvis your machine computer or USB flash drive.And all this you can..
Read more
Speciale vergunningen voor lunchgerechten de lekker constructie ervan lunchgerechten zijn niet vereist. De gasfles moet buiten opgeslagen worden.1, verhit het make barbecuerooster.5, dek de lunchgerechten barbecue.4, maak de roosters na ligbed elk make gebruik schoon.2, door het rooster schoon te maken verwijder je lunchgerechten vet, plakkerige marinades..
Read more

Schok apparaat maken

14 Als de waterdicht conditie verslechtert, kan de maken telefonist je wandbord misschien voorrang geven.
Gebruik een workshop schone doek en wandbord druk daarmee op de wond.
Kniel naast de schouders tekstbord van wandbord het slachtoffer neer.4, scheid het slachtoffer van de bron.Brandwonden maken hebben bepaalde maken eigenschappen praxis waaraan je zelf ze kunt herkennen.Probeer met het slachtoffer te maken praten zodat tekstbord je weet hoe hij/zij eraan toe.Volg deze stappen om de stroom uit te schakelen met een stroomonderbreker in de meterkast.13 Haal poort de doek niet weg als er bloed doorheen komt, maar leg er een andere doek bovenop.4 Begin met drukken.Bel de hulpdiensten wandschildering of breng het slachtoffer naar het ziekenhuis.Informeer de hulpdiensten over veranderingen in de toestand van het slachtoffer.Als je eenmaal zeker weet dat de stroom eraf is, gebruik dan een rubberen of houten stok, of een ander voorwerp dat niet geleidt, om het slachtoffer van de bron te scheiden.De nooddiensten hebben nauwkeurige en duidelijke informatie nodig.Volg deze stappen zodat jullie beiden in de juiste houding zijn: 20 Leg het slachtoffer op zijn/haar rug en kantel het hoofd naar achteren.OK maken #10006, deel 1 Zorgen dat de omgeving veilig maken is maken 1, bekijk maken de plek van het ongeval voorzichtig.Kledingstukken of sieraden kunnen nog zelf heet zijn door de elektrische schok en het slachtoffer verwonden.Deel 2 Het slachtoffer helpen 1, leg het slachtoffer in de stabiele zijligging.25 Haal kleding die gesmolten is of aan de wond is geplakt niet weg.Leg je andere hand workshop op de eerste hand.Hoe eerder je belt, hoe sneller de hulp. Wacht tot de hulpdiensten er zijn en vertel welke verwondingen er zijn en wat je hebt gedaan om ze te behandelen.
5, het is het beste om de stroom uit te zetten in de meterkast, met een stroomonderbreker in de stoppenkast.
Gebruik een brandblusser die is bedoeld voor brand door elektriciteit.
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap